16 de novembre del 2017

REVOLUCIÓ RUSSA I INDUSTRIAL!

Turonians i turonianes!!

Aquest cap de setmana a l'esplai ha girat al voltant de les revolucions! Tot i només tenir dues hores, les vam aprofitar d'allò més bé! Els més petits i els més grans, han viatjat enrere per recordar-les qui deu haver anat a cada revolució i perquè? Llegiu!


Les Pika's van celebrar el centenari de lla revolució Russa. Els munis van començar el matí simulant ser la família del tsar, i els infants el poble. Durant el matí van anar fent activitats per a que els soviets anessin guanyant poder com va passar a la revolució Russa, i van acabar el dissabte fent una "festa" per commemorar que els soviets havien guanyat!! 



Els Cadís, van rebre informacions que la Nim podia estar a l'època de la revolució industrial, per veure si el trobaven! Van anar fins a l'anella Olímpica, i de camí, van trobar un grafiti amb el nom de Nim!! Potser es tracta d'una pista? O potser d'una coincidència?

Un cop allà van ajudar a les treballadores de la fàbrica que visitaven per veure si els hi podien donar informació del seu personatge. 

Van ajudar a les obreres, a fer funcionar la màquina de vapor, a la directora de la fàbrica, i a moltes d'altres! Com a mostra d'agraïment per l'ajuda rebuda les treballadores els van portar fins a la sala d'objectes perduts, on van trobar una de les peces de roba de la Nim!! Van per bon camí per a trobar-lo!! Seguiu així Cadís!




Aprofitem per recordar que aquest dissabte dia 18, celebrarem la primera AGO (Assamblea General Ordinària) de l'Esplai Turons!! Esteu totes (infants i families) convocades a les 15 al local de l'esplai! A més a més us proposem fer un dinar de germanor desprès de les hores d'esplai per no haver d'anar amunt i avall tota l'estona. 

Us hi esperem a TOTES!!

Una abraçada, 

Les munis


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada