23 de novembre del 2017

EL PRESENT, UN PARLAMENT I LA PRIMERA AGO!

Turonianes i turonians!!

Aquest cap de setmana, l'esplai ha estat ple de vida!! Les pedres i les Puigpes, hem fet unes activitats molt interessants, i a més a més hem celebrat la primera AGO de l'Esplai Turons!! Descobriu coma ha anat!

Les Pedres aquest dissabte van ajudar a la companya que preparava els viatges de la Taimi. Aquesta no podia viatjar, ja que havia d'esperar a que la Taimi tornes sense cap problema, però al no poder viatjar no sabia com és el present. Així que els Pedres van decidir ajudar-la i descriure-li com és el present i l'actualitat.

A més durant tot el dissabte van treballar amb parelles per a cohesionar-se més entre elles!! S'ho van passar molt bé!



Les Puigpes vam endinsar-nos al món de la política!! Durant tot el dissabte, vam fer una activitat molt interessant i divertida representant l'hemicicle del parlament Nalemtí! Vam escollir-ne la presidenta, vam fer debats molt interessants, i vam aprendre el funcionament de lla democràcia!!

A més a més al final vam poder resoldre dubtes sobre l'actualitat! Va ser una jornada plena de coneixements nous i enriquidors sobre el nostre sistema polític!!





I per arrodonir aquest dissabte, hem celebrat la primera AGO de l'Esplai!! Vam donar a conèixer com funcionem coma esplai, com funciona l'assemblea de monitores, i altres coses relacionades amb aquest curs!! A més a més vam tenir un espai per fer propostes, i en van sortir moles de molt interessants!! Moltíssimes gràcies a totes per participar-hi! Us hi esperem l'any vinent!



I ja per acabar, aquest dissabte vinent estarem a la Rambla de Sants, reivindicant el Dia Universal dels Drets dels Infants, amb el SembraLleure!! No us ho podeu perdre!! Us hi esperem des de les 10.30, a la font nova de la plaça de Sants!


Juntes ens farem sentir!

Ens veiem dissabte,

Les i els munis



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada