12 d’octubre del 2017

AMAZONES, ÀRTIC I GUATLLA FONT RECORDS PER ENCETAR EL CURS

Turonians i turonianes!

Ja ha començat el curs! Dissabte passat vam superar el primer dia d'Esplai i, un cop més, va ser un autèntic èxit! Aquest cop vam ajudar entre totes a dos viatgers que necessitaven informació sobre l'Amazones i l'Àrtic.

Vam recórrer el barri a la recerca dels savis i les sàvies, que, després de fer unes dinàmiques, ens donaven informació sobre la localització, la fauna i la flora i els problemes de les dues zones per ajudar als viatgers. A més, vam tenir temps de batre alguns dels records dels Guatlla Font Records! Això quedarà als llibres!

D'altra banda, i com és costum al primer dia, vam escriure els articles per al pròxim número del Tot Turons i vam compartir un esmorzar de germanor totes jutes!

Ens ho vam passar genial i ja estem preparadíssims, i sobretot molt impacients i il·lusionats, per a l'excursió de Passos!! Quins seran els nous munis? Qui passarà a ser Turonià per sempre?

Totes aquestes respostes les trobarem a l'excursió de Passos, que serà el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre, molt aviat rebreu més informació... I recordeu que aquest cap de setmana NO hi ha Esplai!

Us deixem amb un recull fotogràfic del primer dia per a fer córrer el temps abans de Passos!

Ens veiem aviat,
Les i els munis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada